» наводнения
начало » наводнения
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Наводнения потопиха Атланта

Проливните дъждове повредиха язовир, спасяват хора от теч на газ

Наводненията повредиха язовир, което причини теч на газ.

(06/06/13) Проливни дъждове, които доведоха до наводнения, блокираха живота в Атланта. В северната част на Фултън Каунти бурите повредиха язовир край Розуел роуд, причинявайки изтичане на газ в Санди Спрингс. Част от пешеходна пътека по протежение на язовира е пропаднала във водите му.

Заради теча на газ 100 жители от Санди Спрингс са били евакуирани с помощта на доброволци от Червения кръст. Някои от хората са се завърнали по домовете си, но други остават приютени в църква на Mount Vernon Highway.

Атланта плува във вода заради проливните дъждове.

Спасителните екипи са работили през целия предиобед в четвъртък за изпомпване на водата, тъй като се очакват още по-силни валежи в следобедните часове.

Има опасност декоративните езера в някои комплекси в Атланта да прелеят, предупреди помощник-началникът на пожарната Марк Дюк.

Големи паднали дърво са блокирали Грей роуд и Монтрийт.

Полицията отцепи пътища, блокирани от паднали дървета.

Наводненията, причинени в южното платно на Interstate 85, принудиха пътната полиция да отцепи едното платно на пътя и да пропуска само колите в другата. Трафикът към летището Hartsfield-Jackson International Airport е прекъснат.

Някои автомобили са блокирани по наводнените пътища и аварийни екипи помогнаха на шофьорите да излязат.

Видео от Министерството на камери Транспорт показа аварийните екипи придружаване водачи от колата си, след като заседна във водата. Lanes отново рано в четвъртък сутринта.

Около 5000 души в Джорджия са останали без ток, тъй като заради силните дъждове кабелите на електропроводите са паднали. Техниците ще работят дори и през нощта, за да отстранят аварията.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
01/19/2018
Евтим, Евтимий
01/20/2018
Aгнeca, Максим, Валери(я)
01/21/2018
Tимoтeй
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news