» експлозия летище
начало » експлозия летище
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Експлозия блокира летището в Атланта

Техническа неизправност причинила аварията


(06/11/13) Експлозия евакуира зала D на международното летище в Атланта, щата Джорджия. Взривът е станал в 9 часа сутринта, местно време, заяви говорителката на пожарникарите в Атланта Джанет Уорд.

Тя допълни, че не са забелязани огън или дим на мястото на експлозията, но електрическата система е изключена, а залата евакуирана. Няма данни за пострадали.


По-късно стана ясно, че късо съединение е причината за експлозията. Аварията е станала в помещение по поддръжката в 8:40 сутринта. Всички 21 изхода на залата са били евакуирани, а електричеството прекъснато за кратко.


Инцидентът не е включвал огън или дим и не е предизвикан умишлено, а по-скоро от техническа неизправност, потвърдиха официално летищните власти. На пътниците е било разрешено да се върнат в залата около 10:20 ч местно време, а някои от полетите са били отложени.

Говорителят на летище Hartsfield-Jackson постна в Twitter: “Работата на летището е възстановена на пълна мощност и всички операции се подновяват.”

Едновременно с взрива в Атланта евакуация имаше и на летището в Ричмънд, щата Вирджиния, след като неизвестен мъж е отправил заплаха за терористичен акт.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
01/19/2018
Евтим, Евтимий
01/20/2018
Aгнeca, Максим, Валери(я)
01/21/2018
Tимoтeй
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news