» НОВИНИ
начало » НОВИНИ
сподели във  Facebook  Svejo.net 
ЦИРК
15 месеца за българина вкарвал мними циркови артисти в САЩ
Интернет страницата на Маджик Стар Ентъртейнмънт - фирмата на Иванов, с която уреждал фалшивите визи
(04/12/07) Българин с американско гражданство е бил осъден на 15 месеца затвор от съд в Орландо, щата Флорида за това, че е помогнал на над 800 души да влязат нелегално в САЩ. През февруари 70-годишният цирков артист Кристо Иванов се призна за виновен във Флорида по схема за вкарване на имигранти с фалшиви документи. Кристо Иванов използвал цирковата си група, за да урежда бизнес визи за артисти на хора, които никога не са били такива. 
Иванов призна пред съда, че е уредил стотици работни визи на мними циркови артисти на имигранти от Източна Европа. Българинът е искал между 500 и 2 500 долара за услугата. От 2001-ва до 2006-та година фирмата на Иванов – Маджик Стар Ентъртейнмънт в Орландо, щата Флорида е уредила 872 визи, а Кристо Иванов е получил над 600 хиляди долара от имигрантите.
В молбата за виза българинът посочвал, че хората идват в Съединените щати да работят като циркови артисти. Имигрантите обаче нямали никакъв опит в цирковото изкуство. Такиви визи са лесни за изкарване с подходящата документация, която включва доказателства за артистичните изяви на кандидатите. Иванов се призна за виновен и по обвинението за попълване на неверни данни в молбите за виза.
Българинът ще трябва да плати на съда и 600 хиляди долара глоба – това са парите, които е получил за уреждането на фалшивите визи.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
12/19/2017
Игнат, Огнян,Огняна
12/23/2017
Евгени, Евгения, Бистра, Божин, Божана
12/24/2017
Младен, Радомир, Радослав, Радостин, Ростислав, Христо, Христина
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news