» BG Atlanta Idol
начало » BG Atlanta Idol
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Теди е първият BG Atlanta Idol

Генерален спонсор:
с подкрепата на:

 

  

(05/30/07) Българите в Атланта избраха своя музикален идол – Теди Иванова.

Жената с най-предизвикателно бюстие омагьоса публиката в AIKO с песните “Дяволско желание” на Преслава и “Полудявам ли” на Бони.

Гласовитата дива се раздаде на второто изпълнение и така спечели лек превес срещу другите фаворити за първото място – атрактивният дует между Ивелина Тодорова и Божидар Тодоров. Двамата изпяха дуета на Тони Стораро и Деси – “Отиваш си” и “Една българска роза”. Тяхното шоу предизвика истинска сензация и бурни аплодисменти, но съвсем малко не им достигна за първото място. От журито обаче обявиха, че губещи в тази игра няма. Всички са победители, заради смелостта да излязат на сцената. Над 200 души гледаха изпълненията на айдълите.

Най-младата участничка – 15-годишната Диляна Терзийска заложи на парчета от репертоара на Райна. Тя изпълни “Ти ме лъжеш най-добре” (Ясен от журито я попита дали не е твърде малка за такава песен) и “Като летен грип”. На втората песен Диляна спретна такъв танц, на който може да завидят Малина и нейнти танцьорки. Мъжките аплодисменти обаче не бяха достатъчни за първото място.

Оценки на изпълненията даваше журито, в което влизаха Ясен Дараков, Албена Иванова и Катя Къри (тя зае мястото на Люси, която беше възпрепятствана в последния момент). Тримата не се посвениха да откраднат запазени лафове от българския Music Idol. Албена и Катя насочиха вниманието си към “стайлинга” на изпълнителите. Определено най-атрактивни бяха Ива и Божидар. Тя беше заложила на дълга, руса коса в стил Деси Слава, а Божо не изневери на стила си и беше заложил на бели обувки, сако и артистичен каскет, които веднага направиха впечатление на Албена и тя похвали избора на тоалет.

Изпълнението на Диляна “Като летен грип” беше определено от Катя Къри като много силна заявка за първото място. Най-малаката участничка смени два тоалета и освен с танци впечатли и с гласови възможности.

Всички получиха награди от нашите спонсори.

Теди получи $200 American Express Gift Card от генералния спонсор на BG Atlanta Idol – AvantOptima Inc.

Ива и Божидар си разделят вечеря за двама в ресторант SaGa в Midtown и 2 билета за концерта на Мая в Атланта.

Диляна получи своя нов български номер от City Phone – новата услуга на Hermes Phone.

BG Atlanta Idol 2007 е вече в историята. Гответе се за следващия сезон!

 Най-популярният телевизионен формат в света идва на Голямото BG Party в Атланта.

Голямото състезание - на Голямото BG Party на 26 май в голямата зала на club AIKO. На специално издигнатата сцена участниците в конкурса ще мерят сили и глас, за да впечатлят журито и публиката.

НАГРАДИТЕ

 $200 American Express Gift Card от генералния спонсор AvantOptima

 Вечеря за двама в ресторант SaGa на пресечката на 12th Street и Crescent Ave в Midtown

 3 месеца безплатен български номер от CityPhone - новата услуга на Hermes Phone

 2 билета за Големия BG Концерт: Мая в Атланта на 16 юни

ЖУРИТО

Люси - председател на журито - Тя има огромен опит на сцената. Пяла е къде ли не. Пее всичко и го пее добре. Взискателна е, знае каква е разликата между вибрато и вретено и кога се пее между тоновете. Разбира и от стайлинг - със сигурност е единствената, която е с право в журито.

Ясен - след като е организирал десетки концерти и партита в България и в САЩ, знае кой става за звезда и кой не. Труден и претенциозен, не може да пее, но познава таланта от далеч. Ще е най-разлигавения в журито.

Албена - жената с парите - спонсорирала е почти всички събития за българите в Атланта, организира мощни партита, на които всички пеят. Със сигурност различава пиянските изпълнения от професионалните. Тя ще гледа и за обувките на изпълнителите.

Победителят ще бъде определен с гласуване от гостите в клуб AIKO.

ПРАВИЛА

Всеки, който смята, че има талант за пеене, трябва да изпрати данните си – име, телефон и e-mail за контакт – на e-mail адрес idol@bg-atlanta.com.

За конкурса кандидатите трябва да подготвят една песен по избор. Няма ограничение за музикалните стилове, в които талантите желаят да се изявят на кастинга, за предпочитане са български песни, но изборът е ваш. Ще се постараем за всички записали се да получат музиката за песните, с които ще се представят.

В BG Atlanta Idol могат да участват всички желаещи без ограничения на възраст, местожителство и образование.  

 

  

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
12/19/2017
Игнат, Огнян,Огняна
12/23/2017
Евгени, Евгения, Бистра, Божин, Божана
12/24/2017
Младен, Радомир, Радослав, Радостин, Ростислав, Христо, Христина
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news