» РЕПОРТАЖ
начало » РЕПОРТАЖ
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Арестуват Албена на рожднения й ден(09/07/07) Експертът по недвижими имоти Албена Иванова беше арестувана по време на партито за нейния рожден ден в събота вечер. Полицай с белезници нахлу на купона и прекрати веселбата на близо 60-те гости, които Албена беше поканила. Униформеният щракна белезници върху ръцете на рожденничката. Обвинението срещу нея - изглежда твърде добре за възраста си. Едва когато чуха обвинението всички разрбаха, че полицаят всъщност е добре организирана изненада за Албена. Бизнесдамата винаги има посещения от полицията когато прави щури партита у дома си. "Не мога да повярам, че и тук дойдоха, пак проблеми", беше първата реакция на Албена при вида на униформения служител. Полицаят уточни, че ще трябва да регистрира и косата на Албена като оръжие. Рожденничката беше с футуристична прическа, която беше изградена от плоски ленти, създадени по специален метод от собствената й коса.

Сред другите изненади, които очакваха рождничката бяха неин приятел, който изпълни уникален стриптийз, изкачайки от огромна кутия за подарък и изпълнение на победителката в конкурса BG Atlanta Idol Теди Иванова. Тя се справи перфектно с My heart will go on на Селин Дион от филма "Титаник". Почти всички от приятелите на Албена се изредиха с поздрави, песни и пожелания на микрофона. DJ Screwball направи уникален блзио 10-часов маратон с всякаква музика за интернационалните гости на Албена.

Купонът започна в 9 вечерта на 6 октомври и продължи до 7 сутринта на следващия ден. Издържливите гости не изпускаха ритъма и неуморно се вихриха на дансинга. Квалитетни питиета, сред които блестеше водката "Руски стандарт" (екипът на bg-atlanta.com гарантира - от нея глава не боли!), подържаха градуса на ниво. Потокът от мезета, салати и плата с български вкусотии не спираше през цялата нощ, старателно поднесен от екипа на ресторант "Родопи". Някои, несвикнали на лудите партита на Албена и компания, посрещнаха сутринта на моравата отпред. Кой точно - вижте на снимките тук.

Целият екип на bg-atlanta.com желае на Албена много здраве, щастие и дълголетие! Човек е на толкова, на колкото се чувства, гласи едно клише. Албена обаче доказва тази максима - тийнейджърка на вид и сексапил, сериозна бизнес дама, когато стане въпрос за работа и прекрасен приятел. Ние да си пожелаем - повече жени като нея! Наздраве, Албена!

 

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
12/19/2017
Игнат, Огнян,Огняна
12/23/2017
Евгени, Евгения, Бистра, Божин, Божана
12/24/2017
Младен, Радомир, Радослав, Радостин, Ростислав, Христо, Христина
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news